Vitalis Stúdió


A tartalomhoz

Rendszer

Biofeedback

A szervezet több ezer energetikai jelre reagál századmásodperc alatt, és jelzi a test reakcióit ezekre a jelekre. A program mindezek figyelembevételével személyre szabottan végzi a harmonizálást. Az eredmény megtartrásáért ajánlott az életmódon is megfelelően változtatni.

Kalibráció

Megmérjük a kliens háromdimenziójú reakcióját, a hozzá kapcsolódó ellenállás, feszültség és áramerősség mértékét. Egyfajta "kézfogás" a számítógéppel, amely aztán a kliens számára automatikusan kikeresi és kivitelezi a személyre szabott harmonizálást.

Tesztelés

Anyagok ezreinek elektrofiziológiai reaktivitásáról ad biológiai sebességgel eredményt. Ezt a gyors tesztfolyamatot hívják Xrroid folyamatnak. A teszt alatt az adatok 65 millió bitjét analizálja a gép. A reakciók nem diagnosztikusak, bár néha tudott dolgokat erősíthetnek meg.

Egészségmegőrzés, stresszmentesítés, regeneráció, valamint a test-lélek harmonizálásának lehetősége.

Mindennapjaink hatása kíméletlen.

A környezetszennyezés, szélsőséges időjárás, a rohanó életmód, mozgáshiány, vízhiány, dohányzás, alkohol, drogok, gyógyszerek, nagyon erősen befolyásolják egészségünket.

A káros földsugárzások, mobiltelefon, mikrohullámú sütő és egyéb készülékek okozta elektroszmog, akadályozzák a szervezet tökéletes működését. Csak akkor vagyunk egészségesek, ha testünk rezgései harmoniában vannak.

A Quantum Biofeedback használata során a testből mért különböző frekvenciájú hullámokat számítógépes speciális készülékbe vezetik, ahol az különválasztja és értékeli azokat. Ez a speciális módszer ismeretet ad arról, mik az eltérések, melyeket egyensúlyozni kell.

A Quantum biofeedback segítségével, az információs összetevők, közvetlenül a kiindulópontnál szüntetik meg a panaszok okát. A test egyensúlyi állapotának helyreállítása, az átvészelt problémák tüneteinek megismétlődésével jön létre. Az ellenálló képesség növelése, megfelelő energiapályák harmonizálása, stressz-mentesítés, méregtelenítés, és az energiahiány kiegyenlítése a szervek jobb működését eredményezi. A toxinok kihajtása a szervezetből gyógynövényanyagok segítségével és bio-információk révén, többszörösen gyorsítja ezt a folyamatot. Az emberi szervezetben az egyes szervek és szervrendszerek között egyensúlynak kell lennie épp úgy, mint a természetben. Ez az eszköz a tréner látókörét is kiszélesíti, figyelembe veszi az ügyfél személyiségét, egyediségét, ezzel személyre szóló eredményt biztosít számára.

A megelőzés lényege, idejekorán felismerni a különböző rizikó faktorokat, harmonizálni a testet, a jó fizikai és lelki állapot megtartásáért..

Az egészség megőrző trénerek hatékony és finom ráhangolódással tudják megcélozni ügyfelük stresszeit. A Quantum Biofeedback a jövőben meghatározó szerepet fog betölteni az egészségmegóvásban a relaxáció, a stressz csökkentés és fájdalom csökkentés területén.

Vitalis Stúdió | Quantum | Biofeedback | Kezelés | Képgaléria | Elérhetőség | Kapcsolódások | Egyebek | Oldaltérkép

Follow VitalisStudio on Twitter

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe