Vitalis Stúdió


A tartalomhoz

Hogyan muködik?

Biofeedback

Mit tud a Quantum Biofeedback?

A Quantum Biofeedback használata segít abban, hogy testünk saját jelzéseit felhasználva egészségünket fejlesszük. A Quantum Biofeedback egy csúcstechnológiájú készülék, ami megcélozza azokat a stresszfaktorokat, melyek a modern életmóddal és környezettel járnak együtt.

Hogy működik a Quantum Biofeedback?

A legkönnyebben úgy érthetjük meg a Quantum biofeedback működését, ha stresszfaktorokban gondolkodunk. Stresszfaktorok mindazok a tényezők, melyekkel együtt születtünk, vagy életünk során befolyásoltak minket, ill. a káros környezeti ártalmak hatására kerültek a testünkbe.

A Quantum Biofeedback során nem kell testünkbe tűvel, vagy bármilyen eszközzel behatolni. A készülék kényelmes, gyors 5 perces energetikai tesztet végez, amelynek eredményei betöltődnek a speciális komputer programba. Ezek az információk jelzik a szervezetben aktuálisan uralkodó stresszek mennyiségét ill. a test energetikai állapotát. A tesztelés során begyűjtött adatok segítenek a szükségletek megértésében. Képes feltárni azokat a specifikus stresszfaktorokat, melyek mélyben megbújva a test öngyógyító képességét gátolják. Ezzel a módszerrel energetikailag korrigálhatjuk és csökkenthetjük ezeket a stresszeket.

Miért válasszuk a Quantum Biofeedbacket?

Mivel kényelmes, relaxáló helyzetben gyors információ összegyűjtésére képes, a kezelők nagyon hatékonyan, de gyengéden tudják befolyásolni klienseik stresszét.

A Quantum Biofeedback komoly szerepet játszik a jövőben az egészségmegőrzés terén, azáltal, hogy relaxációval csökkenti a stresszt és a fájdalmakat. A készülék a quantum fizika tudományára épülő Quantum Biofeedback módszerét alkalmazó teljesen megbízható rendszer.

Mi érezhető a Biofeedback alkalmazásakor?

A legtöbb ember nem érez semmi különöset, míg mások mély relaxációt élnek át, vagy csak egyszerűen jól érzik magukat, van olyan kliens, aki azonnal az ülés után energikusabbnak érzi magát.

Kinek előnyös?

Minden embernek a kisgyermekkortól az idősebb generációig, de speciálisan állatoknál is alkalmazható.
A kliensekkel való Quantum Biofeedback kommunikáció, független a nyelvtől, a verbális, a vizuális vagy tudatos gondolkodási folyamatoktól.

Mit eredményezhet a Quantum Biofeedback alkalmazása?

A biofeedbacket tudományosan arra fejlesztették ki, hogy csökkentse a betegséghez, sérüléshez vagy érzelmi traumához kapcsoló stresszt és megemelkedett vérnyomást. AQuantum Biofeedback végső eredménye magasabb szintű jóllét, nagyobb mentális tisztaság, fájdalom csökkenés, és a fizikai teljesítmény növekedése lehet.

Hogy működik?

A vizsgálat közben a többezer energetikai jelre reagál, századmásodperc alatt egyenként, és jelzi a test reakcióit ezekre a jelekre. Ezt a gyors tesztfolyamatot hívják Xrroid folyamatnak.
Mér: Méri a jelenlegi feszültséget, csakúgy mint a bőr ellenállását. Volt, amper és ellenállás változások egy reaktivitás profilt hoznak létre, amely meghatározza a Xrroidot.
Összehasonlít: Összehasonlítja a test tri-vector frekvenciáit, az adatbázisban tárolt több, mint 10 000 energetikai jellel.
Visszajelez: A készülék egy kliens központú, Xrroid autofókuszált, galvanikus bőrreflex-szel (GSR) jelez vissza (feed back). Ez lehetővé teszi az elektromos potenciál és GSR mikro-áram EDS általi mérését. Könnyedén elérhető a stresszcsökkentés, relaxáció és fájdalom csökkentés.

Mi az a Quantum Biofeedback?

Olyan gyorsan fejlődő technológia, amely képes az emberi testet komputer sebességgel feltérképezni, melynek eredménye néhány percen belül látható, szemben a hagyományos módszerekkel.

Mi a Quantum Biofeedback hátterében álló tudomány?

A rendszer megbízhatósága és hitelessége a Bio-energetika és a bio-válasz területén szerzett kutatásokon alapul. A tudomány igazolta: testünk tényleg elektronikus, így az elektronikus reaktivitás a testben mérhető az impedancia, amper, volt, kapacitás, induktancia és még 16 különböző parameter segítségével. Ez tesz egyedivéA Quantum tudomány a tradicionális vagy klasszikus biofeedbackkel egyesülve hozza létre a Quantum Biofeedbacket.

A Quantum Biofeedback előnyei:

ˇ Teljesen ártalmatlan.

ˇ Mér, összehasonlít és visszajelez 10 000 feletti energetikai jel alapján egy olyan rendszerben, amely vészjelzést ad a felhasználói hiba, személyes elfogultság, vagy géphiba esetén

ˇ Három-vektoros kapcsolatot létesít a mért test és a 10 000-es adatbázis között, a testi stressz 3 dimenziós perspektívájában

ˇ Fenntartja a test bemérését nano-mp.-s bio-válszokon keresztül minden másodpercben. Órák és napok helyett percenkén hoz létre feedbacket.

ˇ Egy teljes stressz és fájdalom kezelés egy kézben,

ˇ Hatalmas kutatási anyag és tanulási lehetőség tárolódik a könyvtárában.

ˇ Ötleteket és hivatkozási pontokat ajánl, hogy az optimális feedbacket érjük el a klienseinknél .

A rendszer biofeedbackre használható. Relaxációra, stressz és fájdalom csökkentésre kifejlesztett Quantum Biofeedback nem diagnosztizál. Diagnózis felállítására csak orvos hivatott.

Vitalis Stúdió | Quantum | Biofeedback | Kezelés | Képgaléria | Elérhetőség | Kapcsolódások | Egyebek | Oldaltérkép

Follow VitalisStudio on Twitter

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe