Vitalis Stúdió


A tartalomhoz

A féldrágakövek

Kapcsolódások

VisszaPlayTovább

A kristályokat idők kezdetétől tiszteli az ember. Minden ősi, civilizáció, használta gyógyításra, ismerték hatékonyságát.

A természetes gyógymódok egyik legősibb ága, a kristálygyógyászat, világszerte számos természetgyógyász, eredményesen alkalmazza.

A kristályok Földünk legősibb természetes anyagai! Szerkezetük, belső felépítésük, a természet egyik legrendezettebb,legharmonikusabb alkotása.

Bioinformációs szinten több millió év "bölcsességét" őrzik.

Napjainkban már az orvostudomány is elismeri, hatékonyságukat. Eredményesen használhatók biorezonanciás műszerek segítségével is!

Rohanó, stresszes világunkban megteremteni és megőrizni a testi-lelki harmóniát, jelentős időt és energiát igénylő feladat. Legtöbb betegség hátterében, kibillent, feszült lelki állapot található. A roblémák gyökeres megoldásához, fontos a teljes ember, (test lélek szellem), állapotának javítása, harmonizálása! Az egészség kincs, melyért sokat kell tennünk.

Fontos:
-a stressz feloldása,
-negatív érzelmi élmények (kritika, csalódás, bánat,) gyors feldolgozása.
-építő jellegű, pozitív lelki beállítottság megteremtése.

A kristályok csodálatos, hatékony energiája és rezgése, sok segítséget nyújt a testi-lelki állapotunk védelmében!

Biorezonanciával, személyre szabottan lehet hasznosítani a szükséges pozitív bioinformációkat. A kristályok alkalmazásával még intenzívebb szabályozó és kiegyensúlyozó hatás fejthető, a megváltozott rezgésekre.

Néhány kedvenc a bőséges választékból:

Moldavit, csodás kő a tudatos átalakulásért.
Ez a fantasztikus szépségű, átlátszó zöld kő nem a földről származik. A moldavit, kis meteorit, egy másik világ hírnöke. Közvetíti, hogy szellemi erőinkkel minél több pozitív dolgot tudjunk elérni. Rávilágít arra, hogy miért választottuk ezt az inkarnációt, ezáltal összekapcsol spirituális céljainkkal. Segíti a tisztánlátást. A moldavit tudatára ébreszt bennünket, hogy a Föld csak egy kis pont a Világmindenségben. Az egyik legfontosabb intuíciókő.

Gyöngy, drágakő a lelki átalakulásért.
A lelki átalakulás drágaköve. Saját fejlődésünket elősegíti. Megmutatja, hogy növekszünk, és gyarapodunk tudásban, és belső értékekben. Rávezeti tulajdonosát, hogy milyen is valójában. Segít az önértékelésben. A nőiesség igazi szimbóluma.

Kristály a tiszta értelemért.
A hegyi kristály a tökéletesség, a tisztaság és a szeretet jelképe. Minden ember lelkitársa. A hegyi kristály megmutatja, hogyan legyünk alázatosak. A hegyi kristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait

Használjunk ki a csodákat, mellyel a Teremtő megajándékozott! A természetes anyagok rezgései, (vízek, növények, ásványok,) pozitív energiákkal töltik fel testünket.
Biorezonanciával a rezgések átvihetők, így sejtjeinket stimulálni tudjuk.

Az egészség fenntartásához, pozitív biorezgés nélkülözhetetlen.

Vitalis Stúdió | Quantum | Biofeedback | Kezelés | Képgaléria | Elérhetőség | Kapcsolódások | Egyebek | Oldaltérkép

Follow VitalisStudio on Twitter

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe